tisdag 21 januari 2014

Dreamwishes A-kull släthårs Kromfohrländer 2v imorgon

Allt är bara bra med mor o barn. Nu är valparna som små tjocka korvar, jättesöta :)
Jag har hört av mig till många som står i min kölista o det börjar ordna upp sig nu med vart de små juvelerna ska bo. Som det ser ut i dagsläget så är det nog bara en hane som är kvar till salu. Jag har fortfarande många kvar att kontakta....


3 kommentarer:

Unknown sa...

Men vilken tjusig och stolt mamma! Och dom små är ju helt galet söta. Har precis "upptäckt" rasen Kromfohrländer och trillade in både på er/din hemsida och blogg. Blev genast nyfiken på rasen!
Har själv haft en Parson russel terrier som tyvärr lämnade oss i höstas. Otroligt tungt men detta har fått mig och min sambo i egna hundtankar (min parson var min och min familjshund, så när jag flyttade hemifrån för några år sedan bodde hon kvar hos min mamma och pappa).
Har tidigare varit inne på rasen Beagle men är i första hand ute efter en sällskapshund som jag tänkt att ta upp agilityintresset med, igen, kanske lite spår också.
Hur som helst, det var inte meningen att skriva en novell! Ville bara säga att ni verkar ha en väldigt trevlig kennel och jag kikar mer än gärna in på bloggen i framtiden för att kika mer på rasen. Än så länge går vi bara i tankarna/planeringsstadiet. Att välkomna en till familjemedlem är inget vi vill rusa in i :)

Ha det gott!

// Lina med sambo i Göteborg

Dreamwishes sa...

Du är välkommen att tassa runt här :)

Unknown sa...

Tack så mycket!! :)