torsdag 25 oktober 2012

Snart dax för Gretchens valpning :)

Så här ser hon ut idag lilla skruttan. Magen är stor o skulle jag ge mig på en vild gissning hur många det är där inne så tror jag 6-7 st.
Hon är på 58.onde dygnet idag från första parning o har gått sina 63 dygn på måndag så det är några dagar kvar. Två dygn innan valpning så börjar det eller det brukar göra det på de flesta tikar iallafall. Förvärkarna börjar o de bäddar sen har jag haft någon smygare också som inte visat några tecken men det hör inte till vanligheten. Tolv timmar innan valpningen är de i öppningsstadiet med kraftiga värkar o tempen sjunker så de skakar. Idag ska Gretchen få ett bad så hon blir helt ren. Hon äter väll lite si o så, det får inte plats så mycket nu. Ska åka till vet imorgon o köpa Hills små burkar med våtfoder som är extra proteinrika. Men allt är bra med "tanten" o allt är bra med Korven också, han är inte halt längre. Han måste ha sträckt sig eller något. Nu är det bara att räkna dagarna. Kommer att lägga ut kort på barnen så fort det bara är möjligt...

4 kommentarer:

Gunilla J sa...

Milde tid vad spännande!
Håller tummarna för Gretschen och att det ska gå finemang :-)
/Gunilla

Camilla B sa...

Lycka till!! Om bäbisarna bara blir hälften så söta som deras mor var som valp så är det nog den sötaste kromiskullen som fötts! :-)

Camilla B sa...

Lycka till!! Om bäbisarna bara blir hälften så söta som deras mor var som valp så är det nog den sötaste kromiskullen som fötts! :-)

Dreamwishes sa...

Tack ska ni ha :)