torsdag 3 december 2009

Vi har Valpar!!

Ebba har valpat o det blev 9 st. Sex hanar o tre tikar som är så Söta! Valpningen gick så lätt o bra, Ebba var så Duktig! Tyvärr är kameran förlagd men så fort vi hittar den kommer det ut foton på Skönheterna.

Om du är intresserad av en valp ifrån denna kombination är du Välkommen att höra av dig till oss!!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej.

Bara igår stötte jag på den här rasen, kromfohrländer, som jag aldrig tidigare hört talas om. Jag är 20 år och bor i Malmö. För ett år sen var jag tvungen att ta bort min borderterrier då hon fick en tumör i skallen. Sen dess har jag letat efter en ny ras som jag hoppas ska kunna passa mig. Jag skulle uppskatta om du skulle kunna berätta lite mer om rasen. Har den samma temperament som en terrier? Och hur är det med pälsen egentligen? Jag har förstått att den kan ha lång sträv päls, jag tror även att jag har sett bilder på den med kort åtliggande päls, men kan den även ha lång mjuk päls? Det ser nästan ut som en annan ras.

Jag förstår att kromfohrländer är ovanlig i Sverige, vilket är synd. Men är det svårt att bli av med valparna? Hur ofta har du kullar och blir de alltid så stora som uppåt 10 valpar / kull? Vilka pälsar har du och skulle du säga att skillnaden mellan hanar och tikar är stor om man ser till sättet?

Grattis till era fina valpar och God Jul. Uppskattar verkligen svar till min mail: jacqueline_hellmann@hotmail.com

Mvh Jacqueline.