onsdag 8 oktober 2008

F-kullen, Kromfohrländer, 2 dygn gamla












Här ser ni SuCh Dreamwishes Alva o SuCh Krumme Furche Xcellents valpar. De är nu 2 dygn gamla. Alva mår bra, likaså barnen. Det är en liten rackare med i kullen. Jag tror nog att han kommer att överleva. Han får givetvis kämpa, han väger ju ungefär hälften så mycket som de andra på sina 158 gr. När det är en sån liten med så brukar de bli väldigt framåt, de vet att om de ska få något i livet så gäller det att ligga på. Hans stamtavlenamn är redan klart, Dreamwishes Fighter. Skulle aldrig vilja döpa en stor o tuff hane till Fighter, den skulle säkert bli alldeles stört omöjlig. Men en liten tuffing som slåss för sitt liv o vill överleva, ja där är namnet Fighter väldigt passande.

2 kommentarer:

Våran matte! sa...

Vad roligt du lägger ut foto på de små raringarna också. Då kommer jag följa din blogg ett tag framöver!*s* Håller tummar den lille killen kommer klara sig också, men gör han säkert. Ha en fortsatt härlig höst.
Hälsningar Solveig med Pumisarna

Ann sa...

Hej!

Stort grattis, vilka fina bilder och så skönt att det gått bra, håller tummen för den lille fightern. Jag önskar att vi hade möjlighet att skaffa en valp nu, men tidigast maj - juni fungerar för oss, tyvärr. Önskar er alla lycka till.