måndag 6 oktober 2008

Alva har fått valpar!

Ja Alva har valpat. Det blev 5 hanar o 2 tikar. Mer info kommer

7 kommentarer:

Kjetil sa...

Grattis!!

Lotta Gry sa...

Grattis!
Lotta med familj

Marie sa...

Jättemycket GRATTIS! Ser fram emot att få läsa om dem och se några bilder.Marie & Ester

Alabadoster's Alba sa...

Gratulerer!!

Håper Alva koser seg med valpene.

Perro de Agua Espanol, Barbet och Kromfohrländer sa...

Grattis till Alva
från Ziccan & Co

Dreamwishes sa...

Tack så mycket för Gratulationer!!

Heidrun sa...

Gratulerer med valpene! Vi lurer på om du allerede har lovet bort alle eller om du kanskje har en liten tispe til oss.
Vi er en familie på fem (Øystein 53, Heidrun 42, Anna 7, Johannes 5 og Ingvill 3) som bor på øya Dønna ved Helgelandskysten i Norge. Vi bor på et lite småbruk med en Shetlandsponni, en Islandshest, 2 geiter og en katt.
Har tidliger hatt hund som jeg med tungt hjerte måtte gi til mine foreldre da Anna ble ett år fordi man ikke kunne stole på han i forbindelse med barna. Var en omplasseringshund fra et dyrehjem slik at jeg først i ettertid fikk vite at de tidligere eierne også hadde hatt samme problem. Er nå blitt en gammel bestefar på 13 år som lever trygdt og godt hos mine foreldre i Tyskland.
Særlig Anna og jeg har ønsket oss hund lenge. Har av og til passet naboens hund, en stor Golden Retriever og fikk tilbud om å beholde han. Dessverre er han for stor både for Anna, som av og til skulle kunne gå tur alene og det lille Nordlandshuset vårt.
Vi er en aktiv familie som er glad i friluftsliv og er ute i alt slags vær. Vi har et stort tomt på 36 mål med beiter til hestene og geitene og en stor hage.
Vi ønsker oss en snill familiehund som kan følge oss på turene til fots og på hesteryggen men som også er glad i kos og i å sitte på fanget. Ble oppmerksom på rasen Kromfohrländer i Tyskland men pga. de strenge toll-/vaksinasjonsbestemmelser er det ikke mulig å få en valp til Norge før den er minst 7 måneder gammel. Håper på et svar fra deg. Hilsen Heidrun Stene m/familie
hbenn@online.no
________