tisdag 5 april 2016

Valpar väntas!!

Valpar väntas, Beräknad valpning + - någon dag är 1 maj. Föräldrarna är :

C.I.B., SE UCH, NO UCH, DK UCH, DK V-15 Alobelin Cosmos och DK V-15 Dreamwishes Anita. Mer info på hemsidan www.dreamwishes.net under "planerade kullar"

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!
Jag heter Elin Fahlander, är 30 år och bor i Linköping med min familj.
Jag slänger egentligen iväg denna kommentar bara som en chansning då jag såg att ni snart ska ha valpar.

Det är så att jag har en tollartik som i vinter fyller 9 år som jag tränar och tävlar aktivt med i främst agility, men också lydnad och rallylydnad.
Nu börjar hon bli lite till åren (även om hon inte än börjar tagga ner på arbetsglädjen!) vilket gör att jag har börjat se mig om efter vad nästa hund ska bli.

Jag har två små barn på 10 mån och 5 år så det är viktigt att den nya rasen inte kräver fullt lika mycket som en tollare i aktivering även om jag ändå mer än gärna vill fortsätta vara aktiv inom hundsporten.
Därför tror jag (enligt det jag hitills har fått reda på om Kromisen) att rasen skulle passa mig/oss. De individer av rasen jag har träffat har också varit väldigt trevliga.

Det vore jätteroligt om du ville höra av dig om detta låter intressant och/eller har några valpar otingade.
Svara gärna till min mail elin.fahlander@gmail.com eller på telefonnummer 0708-548589.
Med vänlig hälsning,
Elin Fahlander

Unknown sa...

Hej Carina.

Vi er et par i Danmark, som er faldet for racen men kan ikke finde nogle hvalpe i Danmark lige nu. Så jeg er interesseret i at høre, hvad dine hvalpe skal koste, og om vi kan blive skrevet op til en "flicka"?

Venlig hilsen
Klaus og Lene Weber Hansen
Tlf. +45 22 43 77 77
E-mail: leneweber@jubii.dk