onsdag 2 oktober 2013

Inget löp i sikte

I mitten av sept var det 6 månader sen Ally löpte men hon har inte börjat att löpa än fast det är okt nu men just nu är det bara bra för mitt vänstra knä bråkar. Vi håller fortfarande på att renovera, det kommer ta många år innan det är färdigt om det någonsin blir färdigt. Vi ska göra om köket helt men det står inte på någon av de närmaste projekten o jag står bara inte ut med köket längre. Har skurat taket o väggarna med målarfärgstvätt. När jag var nere på knä o torkade o pratade i telefon samtidigt förra söndagen så hoppar mitt knä ur led o låser sig som det gör ibland. Tar mig upp på ett ben o skakar det benet som inte är som det ska o i vanliga fall brukar det knaka till o göra ont o hoppa rätt men nej då, det vill inte hoppa rätt. Kan inte räta ut benet. Börjar att värka. Försöker att få tag på både sjukgym samt ortopeden jag pratade med i våras. Får en tid på vc o läkaren säger att det är minisken som låst sig men han kan inte hjälpa mig att få den i rätt läge men får kryckor. Är till sjukgymnasten på tisdagen o hon hjälper mig att trycka på det ställe som gör mest ont vid knät samtidigt som jag gör knäböjningar. Det knakar o knakar i knät o det lägger sig bättre, kan räta ut benet rakt igen men det blir inte helt i rätt läge. Nu har jag en tid till magnetrötgen samt till ortopeden, båda besöken är den 17/10. Sjukskrev mig själv i ons o nu är jag faktiskt ledig till nästa helg o man bortser från ett möte jag har därimellan. La lite jobbartid denna period för jag trodde jag behövde tiden till att åka till österike men men... iallafall behöver jag ledigheten nu till kurering. Köket har jag införskaffat både tak o väggfärg samt tapeter. Kommer bli så fint :) Datan ska bort ifrån köket så vi har gjort iordning en liten vrå i gamla hallen till dataplats nu. Jag har plockat ner alla rosetter från väggarna, blev några påsar. De är jätteäckliga, fullt med flugskit. Ska försöka tvätta en del o många har jag slängt. De sista åren har jag inte satt upp de nya rosetterna som jag fått. Funderar på att köpa stora tavlor o sätta dem i eller om man helt enkelt ska strunta i att sätta upp rosetter. Syftet med att sätta upp rosetter (förutom att man var otroligt stolt över dem då) var ju att visa vilka fina meriter hundarna hade innan dessa uppgifter var tillgängliga för alla genom datorer. Kanske ska man bara sätta upp de man är extra stolt över... ja det tål att funderas på.
Denna satt också på väggen o åker i soporna nu. Tänka sig att man fick diplom för genomfört mh år 2001 :) Hennes namn är dock felstavat....

1 kommentar:

Eva Nordström sa...

Hej,
vi är intressserade av en släthårig Kromfohrländervalp och undrar hur det går för Ally? Är alla hennes förhoppningsvis kommande valpar tingade? Hör gärna av dig! Jag mailade dig mina kontaktuppgifter.
MVH / Eva